EN DE WINNAAR IS ...

dick

Dick officieel speler van het jaar bij de Veteranen2. Mooi beeldje gemaakt door Hans S., met verlichting nota benen.

Suzanne Bakker wint Super 11.De top 3 bestond alleen uit vrouwen dus Paul mocht namens de organisatie flink zoenen. Thnx Paul en Maup.
Eindstand:
Score Spelers:


Tarzantoernooi
MixtoernooiEen prachtig plaatje 8 mei bij Wartburgia. Gowan maakte dit minstens zo mooie plaatje ervan na de training.


WARTBURGIA 18 MEI 2013

Dames II door naar de volgende ronde. 1 Juni is de thuiswedstrijd tegen SVS, 25 mei moeten ze uit. Foto's


WARTBURGIA 11 MEI 2013

De dag van de tweede pubquiz uit de geschiedenis van Wartburgia. En minstens zo'n succes als de eerste. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen, gezien de reacties na afloop. De leverworst ging als traditie weer naar Marja en haar team.
Thnx organisatie, barpersoneel en kok.
En er werden nog wat (bijna) laatste wedstrijden gespeeld. Helaas niet Heren 9. Hun allerlaatste wedstrijd ever, in de hoedanigheid van H9 werd niet gespeeld wegens afzeggen van de tegenstander. Zij gaan volgend jaar verder als V9, hetgeen betekent: Vrijdenkenden, Heren 9. Dat u dat maar weet. Foto's


WARTBURGIA 4 MEI 2013

wartburgia 4 mei 2013

Dames 4 had supportersdag, Heren 2 eerde hun coach met bier, Bij de tegenstander van Dames 3 nam een 60 jarige speelster afscheid. Kortom, er gebeurde van alles bij Wartburgia en daarnaast werd ook nog gevoetbald.

Veel foto's, van vooral de supporters.DAMES 1 KAMPIOENVoor Dames 2 ook goed nieuws en spannende weken. Zij stelden zaterdag nacompetitie vast, waardoor promotie mogelijk is.
OOK INSTITUUT DE lEEUW:
SPONSORING GROEIT DOOR

INSTITUUT DE LEEUW

“Het is een familiebedrijf, mijn moeder heeft het 23 jaar geleden opgezet en ik heb het overgenomen. We geven studiebegeleiding in de breedste zin van het woord; van bijles Grieks tot faalangsttrainingen en huiswerkbegeleidingen tot Remedial Teaching bij dyslectische kinderen. Eigenlijk heb ik aan deze sponsoring “geen zak”, want Wartburgia heeft geen jeugd. Maar ik sponsor Wartburgia omdat ik een clubhart heb, net zoals ik een familiehart heb, ook mijn broer werkt bij mij.” Instituut De Leeuw is gevestigd aan het Emmaplein 7, vlak bij het Vondelpark. Extra sponsoractie: kinderen van Wartburgia spelers/speelsters hoeven geen inschrijfgeld te betalen!


27 APRIL: KAMPIOENSKANSEN VOOR DAMES 1
GA MEE NAAR RIDDERKERK

Op 27 april kan dames 1 kampioen worden door te winnen van RVVH in Ridderkerk. Wij kunnen daarbij jullie support goed gebruiken! Laat het even weten als je mee wilt in de spelersbus! Wij zorgen voor drank op de terugweg. Gerda.


NIENKE
nienke
In het dagelijks leven speelt ze voor Olijfje, het vriendinnetje van Popeye. Daarnaast haalt ze ongetwijfeld nog veel  meer streken uit, maar  wij houden ons bezig met het voetbal en in dit geval, de specifieke voetbalkwaliteiten van Nienke, speel-ster van Dames 3, met drang naar de kool.
Die kwaliteiten zou je als volgt  kunnen samenvatten: Zet haar voor een kruising en ze rost er een bal in.  In het verkeer is dat niet handig en ook in een kerkgebouw is deze specifieke kwaliteit ongepast, maar op het voetbalveld is het  wel degelijk een pluspunt. Buiten  het voetbal kan men haar ook tegenkomen in de kantien en tegenwoordig zelfs in de bestuurskamer. Ze is makkelijk benaderbaar en prettig in de omgang, zoals alles en iedereen bij Wartburgia.
Wartburgia, daar rossen ze hem er in.
Vleesch=

WARTBURGIA 20 APRIL 2013Dames 1 was vrij deze zaterdag en had een besloten training op veld 3. Het begint te broeien: zaterdag kan het al zo ver zijn dat Dames 1 kampioen is.
Andere teams hadden wel een wedstrijd. Hiervan enkele foto's. En een verslag door Leen van de uitwedstrijd van vets1.

De uitslagen:
H6 – WVHEDW 18     3 – 1
H7 – De Germaan 3  1 – 1
D5 – NVC 2                   1 – 4
H3 – Abcoude 2          4 – 3
H4 – WVHEDW 13      1 – 2
V2 – Legmeervogels1  3 – 4
H5 – Swift 10(koploper!) 5 - 3      
          

WARTBURGIA 30 MAART/1 APRILDe redactie zat wat te lanterfanten in Zeeland terwijl Dames 1 hier knokte voor de koppositie en dus het kampioenschap. Monique nam de honeurs waar. Een verslag van de zaterdag: 'Dames 1 helaas 1-1 gelijk gespeeld. Stonden met 1-0 voor en hadden vele kansen op meer. Tegenstander staat er om bekend veel gelijk te spelen, dus dat is weer uitgekomen. Zij hadden overigens weinig kansen.
Na de 1-1 (bal ongelukkig van voet verdediger omhoog en terecht bij rechterspits ter Leede, die de bal over de keepster heen het doel in schoot) had Wartburgia nog tot in de laatse minuut de kans op de winst, maar de keepster van ter Leede weerde zich uitstekend.
Reigersboys heeft netaan gewonnen, dus moeten onze dames maandag de koppositie maar weer terugpakken! Heren 2 heeft uit bij DVVA met 6-1 gewonnen
Dames 3 heeft uit bij Muiden met 4-1 gewonnen.' En de foto's van zaterdag en die van maandag.

Die koppositie heeft D1 dus teruggepakt en niet zomaar even, nee met een overwinning van 3-0.

WARTBURGIA 23 MAART 2013

H3 – Amstelveen 4: 1-8 (onderste)
D1 – HTC 1: 4-0 (aan kop)
H4 – ZRC/Herenmarkt 3: ?
D3 – Waterwijk 1: 1-2 (3e)
H7 – Ankaraspor 3: 3-3 (onderste plek, Ankaraspor bovenste plek)
D5 – Hertha 1: 4-0 (5e van de 6)
H2 – Jong Holland 4: 1-1 (8e)
H5 – Sloterdijk 3: 6-1 (7e)

De foto's.


d3

h3

h7

SAY NO MORE
SCHAAKTOERNOOI

Er werd geschaakt vrijdag 9 maart bij Wartburgia. Kampioen werd de broer van Jan: Dick. Een impressie van Paul:schaaktoernooi wartburgia

DE WARTBURGIA PUBQUIZ NO. 1: 16 MAART

wartburgia Er staat een evenement op stapel. Een pubquiz die 16 maart a.s. begint en eindigt op 21 december met een grande finale ter ere van het 90-jarig bestaan van ons cluppie. Meedoen, wanneer, met wie, hoe opgeven, hoe duur, wat gaan we eten?
Teams en inschrijfgeld
Je schrijft je in met een team van minimaal twee Wartburgianen en maximaal vier personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 12. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Per voorronde plaatsen de twee beste teams zich voor de finale. De data (aanvang 20 uur)
16 maart:         1e voorronde
27 april:           2e voorronde
19 oktober      3e voorronde
23 november   4e voorronde
21 december   Grande finale

Hier alles op een rijtje.WARTBURGIA 2 MAART 2013

Het heeft even geduurd voor in 2013 voluit gevoetbald kon worden, maar zaterdag was het dan zover. Een mooi programma bij Wartburgia. Waarop D1 met 9-0 won en de concurrent verloor. Heren 1 wist uit in de laatste minuut de winnende te maken, en ging met drie punten naar huis. Foto's

Uitslagen:
D4 – DVVA 2: 1-2
D1 – Smerdiek 1: 9-0
H8 – Jong Hercules 8
D3 – DSS 1: 2-5
H2 – Volendam 6: 2-3
H5 – RAP 8
H7 – VVGA 3
H9 – Arsenal 6: 1-5
H4 – SportingMartinus 2
SDW 1 – H1: 2-3
WVHEDW – vets: 4-2 (verslag met speelse illustratie)VETS ONDERKOELD

Een onderkoelde Leen wist toch nog een mooi verslag met zijn bevroren vingers te tikken. Bikkels zijn het, die vets van WB.

WARTBURGIA 16 FEBRUARI 2013Velden lagen er mooi bij, maar de KNVB had vrijdag al categorie B van West I afgekeurd, dus nada voor de lagere teams. Arme Alex, die 's morgens vol enthousiasme op Facebook meldde dat alle velden goedgekeurd waren en even later door Gerda moest worden teleurgesteld. Meer foto's van D2 (en H2)

Monique nam een kijkje bij Heren 2, dat tegen Kadoelen voetbalde.
Ze maakte foto's en meldde: Ze hebben met 2-0 verloren, Gerard heeft fantastische reddingen laten zien. Joris en Niels hebben keihard gewerkt, maar de ballen wilden er niet in. Zonder wissels tegen een jonger en handiger team was teveel van het goede. Henk (Meyer) mopperde dat Peter bij de kapper zat. Hij moest nu vlaggen en coachen en dat ging niet goed samen.
Wat mij opviel was dat Heren 2 kennelijk niet genoeg rode shirts heeft en ook niet genoeg zwarte broekjes. Het zag er wat sjofel uit.

Dames 2 ontglipte een 2-0 voorsprong in de laatste tien minuten en speelde met 2-2 gelijk. Alle uitslagen op een rij:.
Dames 2SSS 1 – D1:    2 - 3
D2 – DTS 2:     2 – 2
QuickBoys 1 – D3:  3 – 0
VVA/Spartaan 1 – H1 : 1 – 2
Kadoelen 2 – H2 :  2 – 0

Twee foto's van Jan. De een spreekt voor zich, de ander, met op de stok de muts van Silve behoeft meer informatie, want wat gebeurde er op de zandberg???

WARTBURGIA 9 FEBRUARI 2013


foto Gerda

sneeuw
foto Phyllis

WARTBURGIA 2 FEBRUARI 2013

Drie wedstrijden bij Wartburgia. Dames 3 ontving aardsrivaal, koploper en overbuur DVVA en kwam in de eerste helft met 0-1 achter. Al snel in de tweede helft werd het 1-1 en na een prachtige vrije trap van Marieke (2-1) keerden de kansen. Tot slot deelde Rens de defnitieve klap uit en werd het 3-1.
Heren 8, onze benjamin, zorgde ook voor een mooi resultaat.
Monique gaf een kort en bondig verslag van de dag: Fantastische voetbaldag bij Wartburgia. D3 wint van DVVA (koploper) met 3-1, na heel veel consternatie ging de wedstrijd van H1 gelukkig gewoon door (maar ze verloren helaas) en de apotheose was voor H8, die met nog 20 min te spelen met 1-3 achterstonden maar alsnog met 5-4 wisten te winnen. En Joost, petje af voor het fluiten van deze wedstrijd met een half uur vertraging, op het verre veld 3 in het donker en de kou!
En hier de foto's van D3.EN WEER EEN NIEUWE SPONSOR: CAFE 'T MANDJE

cafe 't mandje

Stichting Vrienden van Wartburgia is trots om het wereldberoemde Café ’t Mandje te presenteren als sponsor van Wartburgia. Het museumachtige café op de Zeedijk met haar rijke historie kent belangrijke overeenkomsten met Wartburgia. Eigenaresse Diana van Laar: ”Al bijna 90 jaar staat mijn café voor respect en gelijkwaardigheid. Wij hebben geen poeha en iedereen is welkom. Wat ik verder herken in Wartburgia is dat we voor een zakdoek te groot zijn maar voor een laken te klein. Toch spelen we beiden maatschappelijk een grote rol. Dat is dan ook de reden dat ik wil sponsoren.” Café ’t Mandje is dinsdag tot en met zondag vanaf de vroege middaguren open tot in de late uurtjes: Zeedijk 63. Zie ook: www.cafetmandje.nl

WARTBURGIA EN SNEEUW

D4 IN DE SNEEUW

WARTBURGIA 12 JANUARI 2013


Een klein programma, en dan werd ook de wedstrijd van D5 nog afgeblazen. Langzaam op gang komen dus. H7 speelde een degradatietopper en verloor met 2-4. De sfeer zit er echter goed in bij de heren, maar het begint er wel donker uit te zien daar onderaan het lijstje. Vets2 speelden een onderling partijtje.
Foto's

Uitslagen:
H7 – Zeeburgia2: 2-4
H9 – AMVJ 4: 4-7
Vets1 – Bloemenkwartier 1: 4-3

d4

h7

vets 2


nieuwjaarsreceptie en ledenvergaderingEen drukbezochte nieuwjaarsreceptie met heren die zoenen en damestasjes dragen. Gezellige boel dus. Een paar foto's.
23 Januari is om 20.30 de Algemene Ledenvergadering

DE TOPS WARTBURGIA-MOMENTEN 2012

Aan het eind van het jaar blikken we ook bij Wartburgia natuurlijk weer terug. Niet op het seizoen, maar op het jaar. Wat waren jouw mooiste momenten op onze club? De een heeft er vijf, de ander tien. Maakt allemaal niet uit. Het gaat om de schoonheid. Stuur jouw lijstje naar redactie@asvwartburgia.nl en laat zien waarom jij bij WB voetbalt. Inmiddels is het lijstje van Marlijn, Lenette,Willem, Gerda, Jan en Frank en de foto's: klik

WARTBURGIA 15 DECEMBER 2012

dames 1

STAND d1
Het staat er en het is zo. Weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld, maar VR1 gaan aan kop de winterstop in. Ze wonnen 3-0 van RVVH, een zespuntenwedstrijd.
Gelukkig ging veld 1 door, want vets 2 trainde met vijf man, waaronder de terugkomende Hans S., op veld 3 dus daar kon niet naar worden uitgeweken.
Heren 2 won met 6-4 van koploper HBOK en staat op een vierde plek. Mooie wedstrijd. 3-1 voor, 3-4 achter. Zo flexibel zijn ze dus. De wedstrijd leverde een minutenlange staande ovatie op.
Dames won ook al, en weer. Bergsma werpt zijn vruchten af. Een verslag. De foto's

ovatie H2

WARTBURGIA 1 DECEMBER 2012

HDS1 - D2: 1-7
D3 – Rohda: 6 – 1
H1 – Fc Amsterdam: 1– 6
Abcoude2 - H3: 3–7 (verslag Pepijn)
De Meteoor2 - H4: 4 - 3
VA/Spartaan3: H5: 2- 0
RAP9 - H6: 3-1
H8 – Hillegom7: 1 - 7

En een verslag van D5 van de vorige week. Er stond: verslag Dames 5 24-11 en even dacht ik dat ze met 24-11 gewonnen hadden. Het scheelde niet veel overigens.


Voetbal en bier. Dat hebben we elke week bij Wartburgia, maar deze week ook nog eens een swingende band en een goede dj. De meiden van Ladiesjam wisten de dansvloer vol te krijgen met hun aanstekelijke nummers. En op het dakterras en in de sneuvelhoek werden de betere gesprekken gevoerd. Topavondje. De foto's.
De uitslagen zijn als volgt:
Smerdiek – D1: 0- 6
Buitenveldert – D3: 1– 5
Geuzen/Meer - D4: 1– 6
Hertha D1 - D5: 2–0 (verslag)
H6 – Buitenveldert 4: 5–1
H1 – Fc Weesp 1: 1-3
H8 – OlympiaH’lem 3: 8-2
H9 – Overamstel 8: 1-9OOK OSIRIS DOET MEE

OSIRIS
Het wordt een mooi bont gezelschap, onze sponsoren. Van sekswinkels tot uitvaartmaatschappijen. Zo Wartbugia.
Deze week Osiris:
Sinds enkele jaren bestaat Osiris, de uitvaartonderneming van Riet Willems. Riet heeft maar liefst 15 jaar in Wartburgia D3 gevoetbald en aansluitend D3 nog 5 jaar gecoached. “Ik ben 20 jaar aan Wartburgia verbonden geweest, het voelde bijna als mijn familie, maar door blessures moest ik helaas stoppen. Toen een aantal oud speelsters van D3 mij vroegen om vanuit mijn bedrijf Osiris Wartburgia te sponsoren, heb ik direct JA gezegd. Ik heb nog steeds een Wartburgiaans hart en het enthousiasme van de “Vrienden van Wartburgia” werkt aanstekelijk. Ik vind het erg leuk en belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan Wartburgia, vooral aan het vrouwenvoetbal, want ooit speelde Wartburgia het hoogste van Nederland. Het zou mooi zijn als we dat weer gaan bereiken.” Zie ook: www.osiris-uitvaart.nl.


JENNO
Ik neem het plaatje even punt voor punt met u door, mocht
het niet  duidelijk zijn met wie we van doen hebben.
Jenno, loopwonder van Heren 3, op meerdere plaatsen inzetbaar. 
Ik heb voor u de slijdingbroek(zo 90-jaren). Het welles nietes baardje. Het z.g. Feyenoord/ Wartburgia shirt, wat duidt op eerdere optredens in diverse teams. Een bal aan de voet. Een frisse blik, de ferme pas en een short met daar uit de schoppen-aas. Niet, omdat we hier met een schoppertje te maken hebben, maar het joch schijnt als pokeraar wat brood te verdienen, althans, volgens wel ingelichte kringen . Dus van mij heeft u het niet, maar mocht u het zeker willen weten? Hij loopt rond bij Wartburgia, heeft een vriendelijke inborst en ik weet zeker dat hij een ieder die met prangende vragen zit, welwillend tegenmoet zal treden. Nou dat was het wel zo'n beetje.

WARTBURGIA 10 NOVEMBER 2012

H2 – GeuzenM´meer 2    0 – 3
H3 – ZRC/Herenmarkt2   8 – 1
H4 – AFC 12                  0 - 1
H7 – Muiderberg 3          1 – 10
V1 – Breukelen 1            3 – 8 (verslag Leen)
D5 – Renswoude 1          5 - 3
Verslag D1

h1


WARTBURGIA 3 NOVEMBER 2012

nico
D1 won overtuigend in een aantrekkelijke wedstrijd van Viod. V2 was weer goed bezig en won met 7-3, na met 0-2 achter gestaan te hebben. De komst van Roelf scheen het omslagpunt geweest te zijn. H9 is met de nieuwe jongens erbij niet meer te stuiten en won opnieuw met 3-1. D2 verloor helaas de strijd om de bovenste plek. Ook de overige teams verloren thuis. Afscheid was er van Nico, met veel dank voor al het werk dat hij de afgelopen jaren voor de dames gedaan heeft. Bedankt Nico, leuk dat je er was.
Foto's

D4 – Amstelveen  2 – 5
D1 – Viod   4 – 0
H6 – DVVA 1 – 7
V2 – Muiden 7 – 3
H9 – DVVA  3 – 1
D2 – Deltasport  0 – 1
H1 – VlugenVaardig  1 – 4
H8 – De Meer  1 - 3


H6 vergat vaak te scoren kreeg er wel zeven om zijn oren: 1-7.

d4
D4 al na tien minuten met 0-2 achter. Het speelde een zeer goede tweede helft, maar dat mocht niet baten. Het goede gevoel was er in elk geval wel na afloop.

d1
D1 op weg naar de 4-0

h9
H9 weet weer wat winnen is, naast lengte, nu ook jeugd in huis

h1

WARTBURGIA 27 OKTOBER 2012


Verslag van D1
Foto's van H3


VOORAANKONDIGING: 17 NOVEMBER WARTFEEST

17 november organiseren Marlies, Alex, Marleen en Ed het jaarlijkse Wartfeest. De avond wordt ingevuld door een live optreden van een super band en een top DJ! Komen. Misschien kun je wel dansen met jouw favoriete super-11-speler. Sla je slag.

WARTBURGIA 20 OKTOBER 2012

mali

Mali kwam, met rode lippen, prosecco en bonbons, vertellen hoe goed ze het in New York gehad heeft. En verder was het herfst. Inhaalprogramma, en veel overwinningen. Meer hoef ik niet te zeggen, hieronder de uitslagen. En er zijn ook foto's van kindjes, oude mannen, blijdschap, gezwoeg en beeldschoon voetbal. De foto's.
Verslag D1

H2 – DVVA 5: 5-2
H9 – VVA/Spartaan 7: 5-3
H4 – Meteoor 3: 3-0
V1 – Muiderberg 2: 6-0
D3 – Muiden 1: 2-2
D2 – Sporting 70 1 (be): 0-1
D5 – Tos Actief 1 (be): 3-2 verslag


d5

vets1

h4

h2

d2

NIEUWBOUWBESPREKING FIT EN WARTBURGIA

fit en wartburgia

Vrijdag 12 oktober heeft was er een bijeenkomst met het bestuur (oud en verwacht nieuw!) van Fit, het bestuur van Wartburgia en de nieuwbouwprojectcommissie.
Het was een kenningsmakingsavond voor wat betreft de nieuwe bestuurders en informatief wat betreft de nieuwbouw.
Een goede samenwerking met Fit is van belang voor de verbouwing van ons beider clubhuis!

KORTING BIJ SPORTSFANATIC

Sportsfanatic (100% Voetbal) op de Pretoriusstraat 2 in Amsterdam-Oost is met Wartburgia en de Stichting Vrienden van Wartburgia een langdurige samenwerking aangegaan. Eigenaar Liam Westerveld: ”Vroeger hadden jullie een deal met van den Boogaard. Ik heb de zaak overgenomen en biedt weer dezelfde service en ledenkortingen (20% op teamaankopen, 10% op de individuele aankopen). Daarnaast sponsor ik graag jullie club via Vrienden van Wartburgia omdat het een win-winsituatie is. Het vrouwenvoetbal is enorm in opkomst en ik wil dat ondersteunen. Die markt is flink aan het groeien en ik merk dat Wartburgia echt serieus met het vrouwenvoetbal bezig is. Net als ik met mijn winkel, dat is dezelfde energie.”

WARTBURGIA 13 OKTOBER 2012

wb

Het had flink geregend, maar de mannen van de gemeente keurden alle velden bij Wartburgia goed. Bezette velden en een volle kantine. Door de super 11 leeft het voetbal meer dan het bier. Individuele succesjes worden belangrijk (gevaarlijk trouwens) en de uitslagen worden goed gevolgd. Tijdens de derde helft worden spelers een hart onder de riem gestoken om volgende week toch die nul te houden of die bal over de llijn te tikken. Persoonlijke coaches pakken hun taak weer op. Mooie aanwinst die super 11, met dank aan Paul en Maup.
In de regen rende de nieuwe ballenjongen in rode poncho langs de velden om alle ballen uit de bosjes te halen en aan de spelers te overhandigen. Als dank werd hij bruut onderuit gehaald door Timor. Een leermoment zei deze er later over, en dan niet voor hemzelf, maar voor de nog zeer jonge ballenjongen. Heren 9 overweegt een schorsing.
En dan de veteranen, die Leen ontroerde door hun mooie spel. Idiote uitslag: lezen dat verslag!
De foto's
De uitslagen
veld 1
D4 – DVVA 2: 0-4
D1 – Oostkapelle 1: 2-1 verslag
H6 – TABA 3: 4-6
V2 – Meteoor 1: 5-3
H9 – RKAVIC 8: 3-4
D2 – JSV/Nieuwegein 1: 3-1
H1 – GeuzenM’meer 1: 4-0
H8 – RKAVIC 7: 4-2

h1

Frank kopt de 1-0 het net in


Dames 1 won verdiend met 2-1, maar de bal wilde er vaak maar niet in (zie serie)

H9 verloor nipt met 3-4


H8 won met 4-2

WARTBURGIA SUPER-11 VAN START

Afgelopen weekend is Wartburgia's eigen Super-11 van start gegaan. 
Maar liefst 59 deelnemers gaan met hun eigen Wartburgia sterrenteam strijden om te bepalen wie onze club het beste kent. Helaas waren er afgelopen weekend veel wedstrijden afgelast, waardoor er uiteindelijk maar 5 van de 12 teams in actie kwamen.
D2 en D5 wonnen, D1 en D4 verloren. Bij de mannen kwamen alleen de Vets 2 in actie en verloren. Grote winnaar van de eerste speelronde is Vanessa. Met maar liefst 60 punten slaat ze meteen een groot gat met de rest. Als de weergoden het toelaten begint voor de meeste deelnemers komend weekend Super-11 pas echt. Dan betreden ook hun sterren het veld! Score spelers - Stand deelnemers
mail en femaleMAIL & FEMALE

Mail & Female, op de hoek van de Weteringschans en het Weteringcircuit, is al enkele jaren de kledingsponsor van Dames 4. Tijdens het jaarlijkse Tarzantoernooi ontstond het plan om Wartburgia breder te sponsoren. Hanni Jagtman, eigenaresse van Mail & Female:”Ik vind Wartburgia een vooruitstrevende club. In de 25 jaar dat ik mijn zaak heb opgebouwd heb ik moeten vechten voor mijn positie. Inmiddels heeft de vrouwelijke erotiek een  gelijkwaar-digere rol gekregen in de samenleving. Diezelfde emancipatieslag zie ik nu bij het vrouwenvoetbal, en dat wil ik graag financieel ondersteunen. We hebben dus beiden een maatschappelijke rol. Wartburgia is net even anders, verantwoord en met idealen. Net als Mail & Female”. Zie ook: www.mailfemale.com

WARTBURGIA 6 OKTOBER 2012

Veel afgelastingen, maar dankzij veld drie toch wat wedstrijdjes en de mannen vets wisten een veldje te vinden om een balletje te trappen. Kortom, zoals altijd toch reuring bij Wartburgia.

Dames 5 had bijvoorbeeld tompoezen, met Willem himself on top, gekocht om de week van de scheids met hem te vieren.

En het gaat goed met de sponsoring. Elke week komt er wel eentje bij en jullie zullen hier af en toe een kort interview vinden m.b.t. de sponsoren. We zijn blij met ze.

Verder is de super 11 deze week van start, wellicht komt daar nog nieuws over via Maup en Paul.
De batterij van de camera bleek snel leeg, dus weer nauwelijks foto's.

h

WARTBURGIA KLEDINGLIJN

Er is eindelijk beleid voor de Wartburgia-outfit. Er is lang gezocht naar een mooi en betaalbare lijn voor zowel de dames als de heren. De damesselectie speelt al in dit mooie tenue. Het is de bedoeling dat alle teams uiteindelijk in dezelfde outfit spelen. Dus bij aanschaf van nieuwe pakjes moeten alle teams deze lijn nemen. Tot die tijd mag je gewoon in de bestaande shirts blijven spelen. Lees meer over het tenue en hoe je korting kunt krijgen in dit bericht.WARTBURGIA SUPER 11

Over de inschrijving lees je alles in dit document, inclusief inschrijfformulier, toelichting, spelregels en spelerslijsten. Je hebt nog even de tijd om je te verdiepen in je mede-Wartburgianen (en hun voetballende prestaties). Deadline voor de inschrijving is vrijdag 5 oktober om 18u00. De prestaties van je team gaan meetellen vanaf de speelronde op zaterdag 6 oktober.


WARTBURGIA 22 SEPTEMBER 2012


De wedstrijden

Heren 8 speelde zijn eerste thuiswedstrijd, zonder punten, maar dat wordt rechtgezet dit seizoen.
Heren 9 won zijn eerste thuiswedstrijd met 5-1, is de toon gezet?
Heren 2 had het zwaar, ook de keeper was niet fit naar eigen zeggen, maar ik zag in de slotfase toch een mooie redding.
Heren 1 hield het tot in de slotfase spannend. Het kwam al snel op een 0-1 achterstand, er werd gebikkeld en door een goal van Frank in de laatste minuut haalden ze toch een punt binnen.
Dames 5 begon aardig met een 2-1 voorsprong, maar kreeg met 2-5 klop.
Heren 7 ging ook zonder punten van het veld.

De foto's
Meer foto's vind je hier

De uitslagen
D3 – Quick Boys 1: 5-0
H1  – VVA/Spartaan 1: 1-1
H2 – Kadoelen 2: 0-6
V5 – Zuidvogels 2: 2-5
H7 – Abcoude 3: 1-4
H9 – VVC 7: 5-1
H8 - VVC 5: 1-5

h1
Frank scoort de gelijkmaker

h8
De nieuwkomers: Heren 8

h2
Toch een mooie redding in de slotfase

h9
Veel nieuw bloed bij Heren 9

d5

WARTBURGIA 15 SEPTEMBER 2012

De foto'sVRIENDEN VAN WARTBURGIA

De Stichting “Vrienden van Wartburgia” is een feit! 4 September jl.was een historisch moment in Landsmeer, bij Notaris Mr. Edwin D.J ten Hoor. Vrijwel belangeloos liet hij de oprichtingsakte passeren. ”Jullie proberen via deze Stichting geld op te halen voor je club, en dan begrijp ik dat het fijn is als het op deze wijze gebeurt. Ik wil jullie graag helpen bij dit goede doel en ik kan zo ook een steentje bijdragen”, aldus de sportieve notaris. De Stichting werkt onafhankelijk van ASV Wartburgia maar er is wel een nauwe samenwerking. “Vrienden van” kan zo op een transparante en duurzame wijze geld werven voor Wartburgia in het algemeen en de Damesselectie in het bijzonder. De Stichting werft sponsors en donateurs. Wartburgia levert aan sponsors als tegenprestatie diverse vormen van reclame-uitingen, bijvoorbeeld een Reclamebord langs het hoofdveld. Donateurs zijn particulieren die Wartburgia een goed hart toedragen. Dat kan een Wartburgiaan zijn, maar denk ook oud-leden, familie, buren, kennissen en vrienden. We zijn te bereiken via vriendenvanwartburgia@gmail.com WARTBURGIA 8 SEPTEMBER 2012 D3, D4 en H1. Allemaal drie punten. D3 met het motto: alle wedstrijden 5-0 dit seizoen, dat lukte bijna. Bij D4: eerst scoren dan kotsen. En idd, nadat Lara de 1-1 maakte kwam het bruiloftsontbijt van haar broer eruit. Daarna weer als een hinde over het veld. Bij H1: hoe groter de chaos hoe beter het resultaat. Het was weer een ratjetoe bij H1, maar er werd lekker gebald en flink gewonnen. Tevreden mannen kwamen van het veld. De foto's NIEUWE TOILETTEN Hoe blij kun je worden? Geen idee maar van deze nieuwe toiletten in elk geval heel blij.Inmiddels heeft iedereen het spinnenrag weer van de kicksen gestoft, als dat al nodig was, want een groot deel van de Wartburgianen voetbalt natuurlijk gewoon door in de zomer. Ik had in elk geval wel het web van mijn camera gehaald, maar belandde helaas op een terras in plaats van het geplande langs de lijn bij Dames 1. Ze wonnen desondanks. Ook Dames 2 won, dus we kunnen van een mooie seizoensstart spreken.

SEIZOEN 2012-2013

De nieuwe index met adresgegevens van bestuur en staf is klaar en kun je hier downloaden.
Het nieuwe seizoen komt op gang. Er wordt getraind, er zijn wat oefenpartijtjes, trainingsweekenden en de site komt langzaam in beweging. In elk geval druppelen er wat berichten in de mailbox van de redactie. Dit jaar verschijnt er voor het eerst geen clubblad. Alle informatie is (binnenkort) op de site te vinden. Hou die dus in de gaten.
In de mailbox zaten een verslag van Gerda over het trainingskamp van de damesselectie én een afscheidswoordje aan trainer Pepijn, van Dames 5.


trainingskamp damesselectie
afscheid Pepijn
archief 2011-2012
En de eerste coming out bij Wartburgia is een feit