DEEL 1: lijk op de middenstip

René vindt dode monnik op middenstip veld 3 en belt politie.
DEEL 2: koffie en opluchting

Hans wordt vroeg uit zijn bed gebeld met de mededling dat er een lijk op veld 3 gevonden is. Top Wartburgia wordt gevraagd lijk te identificeren.
DEEL 3: boterhoofd in de kantine

Dewa opent ongewild verdacht, maar blijkt geen supsect. Rechercheur Boterhoofd breekt zich het (boter)hoofd over wie wel de dader is en waar hij moet beginnen.. Tenslotte ontmoet hij zijn nichtje in de kantine.
DEEL 4: boterhoofd bekent

Boterhoofd bekent geen natuurlijke autoriteit te hebben, rookt stinkende, maar welriekende libidoverlagende sigaretjes en brengt seksistisch speurdersvriendje Dennis ten tonele. Het onderzoek schiet echter niet erg op.

daarom
daarom
daarom

 

  DEEL 5: concurrentie van Martin?

Boterhoofd vraagt Martin Schwab handtekening voor zijn moeder maar is ondertussen bang voor concurrentie. Frank Snijdoodt komt wellicht met belangrijk nieuws.

DEEL 6: tipje van de sluier

Boterhoofd vraagt Martin Schwab d hangt de alweter uit Snijdoodt komt met opmerkelijk nieuws. De moord blijkt onlosmakelijk verbonden te zijn aan Wartburgia.
DEEL 7 : les in Luther

Boterhoofd geeft les in Luther en schiet geen steek op met zijn onderzoek. Wellicht dat het bezoek van FC Wartburg enig licht op de zaak zal doen schijnen.
 
DEEL 8: de zaak wordt al ingewikkelder

Feiten, niks dan feiten. Dennis doet wat research werk en graaft dieper en dieper in het verleden. Nieuwe ster aan het heelal is Gerda Edelman. Zij biedt haar diensten aan.
DEEL 9: nader onderzocht

Het onbekende lichaam wordt nader onderzocht. Gerda krijgt een baan aangeboden als undercover.