Leo deelt een kicky uit

Dit kan natuurlijk niet, past niet bij Wartburgia en al helemaal niet bij Leonoor. Die snelt als een hinde over haar tegenstanders heen, heeft geen overtreding nodig en knikt af en toe een balletje tegen 't net.
Ik heb 't dan ook voor u in scène gezet met behulp van een paar stand-ins. Heeft een slordige euro gekost (m.n. de scheids vroeg een klein vermogen!) maar 't leverde wel een uniek plaatje op. Ik moet er wel op wijzen dat 't sterk wordt afgeraden om dit thuis na te doen....maar dat terzijde.
Ja, wat mot ik er verder over zeggen? Petje is goed, er zit een staartje bij, neusje schitterend, net als alles wat er verder nog op en aan zit.
Ze is vriendelijk, intelligent, kan voetballen en staat bijv. nu al hoog op de Schaal van Schwarzenbeck. (Wereld standaard voor centrum verdedigers)
Momenteel staat ze boven Pleun Strik en Monkau en maar net onder Henk Fräser, maar die heeft dan ook meer interlands gespeeld, dus zal Leonoor nog wel wat plaatsen stijgen in de toekomst.

Verder zou 't me niet verbazen wanneer ze ook nog prachtig cello zou kunnen spelen en over een gouden keeltje zou beschikken, misschien brengt ze binnenkort wel de wereldvrede dichterbij... maar levert dat een interessante tekening op? Juist m'neer en daar gaat 't om!Nu bestaat er natuurlijk een kans dat iemand die dit leest denkt:" Wat een kul, ik ken die trut, een gehaaid takke-wijf en 's avonds gaat d'r gebit in een glas!" Het zou kunnen.... maar ik ben haar of hem nog niet tegengekomen en ik ben bang dat 't er ook niet van zal komen.
Vandaar deze oplossing.

Vleesch.