HarrySTOEPTEGEL

In dit Jubeljaar Wartburgia bekijken we de Stoeptegel ’ns nader.Voor alle duidelijkheid, de Stoeptegel heeft niets met ’t straat of pleintjes voetbal te maken.
De Stoeptegel loopt in het veld en wie wel eens in z'n korte broeken periode van de step is gevallen met z'n knietjes op de stoep, weet hoe de ‘tegel’ voetbalt.
Niet gemeen, zeker niet, al is t niet aan te raden zich binnen de draaicircel op te houden.
We hebben ’t over Harry , spits bij Heren 1, ook wel ’t Noorderlicht genoemd vanwege z'n slimme manier van opstellen. Voor de liefhebber van de stoeptegel in de sportman is dat niet belangrijk.Wij geven meer om de hoekige, ongepolijste, grauwe penentratie.
Op ’t eerste gezicht is de stoeptegel gewoon grijs, maar voor wie verder kijkt is daar een heel scala van vreugdevolle grijzen die zich juichend op de bal werpen waarna een schurende veeg volgt die het jubeljaar een exta glans geven.

Harry: Stoeptegel bij Wartburgia, wat een genot!
En wat doet die jongedame op de prent? Ach zij is een sympathieke tram-del, afkomstig uit Mussenkanaal, die zich af en toe ophoudt in de buurt van eindpunt lijn 25 en Harry mag dan haar tasje vasthouden. Dat is alles.

Vleesch.