WARTBURGIA

adres: Kruislaan 4, 1097 EC Amsterdam
telefoon: 020-6920810

emailadres: redactie@asvwartburgia.nl
 

 

LET OP! Bij Wartburgia geldt betaald parkeren, óók op zaterdag. Kosten zijn €0,10 per uur, met een maximum duur van 4 uur.

 

 

 


ROUTEBESCHRIJVING

Auto 
Neem op de Ring A10 de afslag s112 (Duivendrecht). Rij in de richting van het centrum (Gooiseweg). De rotonde voor het Amstelstation neem je driekwart naar links (Julianaplein). Aan het einde ga je naar links de Hugo de Vrieslaan op. Pak de eerste zijstraat naar rechts (Fizeaustraat). Rij door tot je niet verder kunt (doodlopende straat - laat je niet afschrikken!) en sla aan het einde rechtsaf. Wartburgia ligt aan het eind van deze weg aan je linkerhand.


Openbaar vervoer - Amstelstation
Wartburgia is ca. 15 minuten lopen vanaf het Amstelstation. Op Amstelstation stoppen alle treinen tussen Amsterdam en Utrecht, plus de metrolijnen 51, 53 en 54. Ook tram 12 stopt er. Verlaat het Amstelstation via de hoofdingang en sla rechtsaf. Loop langs de bushaltes en volg daarna de Overzichtsweg, die met een flauw bochtje evenwijdig loopt aan het spoor, dat zich aan de rechter kant bevindt.
Loop verder langs de vaart, de Weesperzijde. Links is een woonwijk, rechts de Bijlmerbajes. Voorbij de woonwijk volg je het eerste pad naar beneden. De eerste velden rechts zijn die van Wartburgia.

Openbaar vervoer - Kruislaan
Je kunt ook met bus #15, #59, #67 reizen. Stap dan uit aan
de Kruislaan. Loop in de richting met de Oosterbegraafplaats aan je linkerhand (huizen rechts). Voor de bocht ga je onder een tunneltje door (snelweg). Loop door tot de laatste velden links, die zijn van Wartburgia.