sponsors


PROGRAMMA 20 OKTOBER
veld 1 (kunstgras):
13:15 Wartburgia VR1 - 't Gooi VR1
15:15 Wartburgia VR35+1 - IJburg VR35+1

veld 2:
14:30 Wartburgia 35+2 - DESTO 35+1

veld 3 (kunstgras):
12:00 Wartburgia VR3 - Hercules VR1

SCHEIDSRECHTERS
KYUNG: Wart VR35+1
WILLEM: Wart 35+2

uitwedstrijden:
14:30 Kadoelen 1 - Wartburgia 1
12:30 DVVA 8 - Wartburgia 3
13:00 Zeeburgia 8 - Wartburgia 4
16:30 de Meer 8 - Wartburgia 5
12:30 de Meer 10 - Wartburgia 8
12:15 IJsselmeervogels VR1 - Wartburgia VR2

PROGRAMMA 24 OKTOBER
veld 1 (kunstgras):
20:00 Wartburgia 1 - Nieuw West United 1


AFGELASTINGEN:
www.sportparkenamsterdamoost.nl.


KANTINEDIENST
20 oktober
13:30 - 18:00 Wartburgia VR2

27 oktober
09:45 - 14:00 Wartburgia 35+1
14:00 - 18:00 Wartburgia VR4

3 november
10:00 - 14:00 Wartburgia VR3
14:00 - 18:00 Wartburgia 8
Bij LANDELIJKE afgelasting gaan de kantinediensten niet door. In ALLE ANDERE GEVALLEN gaan de kantinediensten wel door (oa omdat VR1+2 niet onder West 1 vallen)

afsluitploeg


NIEUWSBRIEF
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan .
Als je de nieuwsbrief niet ontvangt kan het zijn dat deze in je spam filter terecht komt. Voeg dan bestuur@asvwartburgia.nl toe aan je contacten.
Voor alle nieuwsbrieven, bezoek het
NIEUWSBRIEFARCHIEF


TRAININGSSCHEMA 2018
Het trainingsschema geldend voor het seizoen 2018/2019


Steun de club door te webwinkelen via deze link


BAALDAGEN
Baaldagen kunnen van september t/m 4 maart worden opgenomen. Een baaldag kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur vòòr het betreffende speelweekend worden aangevraagd. Daarna kan alleen in overleg met de tegenstander de wedstrijddatum worden aangepast. Door de week
is alleen Veld 2 beschikbaar i.v.m. trainingen.


VvW ZOEKT !!
De Stichting Vrienden van Wartburgia bestaat inmiddels 6 jaar. In deze tijd hebben we  veel ervaring opgedaan met het aantrekken van sponsors. Het blijkt een heel creatief proces waar
je zoveel of zo weinig tijd in kunt stoppen als je zelf wilt. Wilde plannen met de sky als the limit tot en met het beheren van een gedegen boekhouding maken dit vrijwilligerswerk daarom uitdagend, spannend  en leerzaam tegelijk.
Heb je inspiratie, lef en doorzettingsvermogen? Sluit je dan aan bij ons, je bent meer dan welkom want hoe meer zielen hoe meer sponsors! Via een email vriendenvanwartburgia@gmail.com of gewoon door ons in de kantine aan te spreken.
-Lenette van Buren en Marlijn KossenGratis website teller

WARMTE
Het gaf een wat surrealistische aanblik, het gevallen herfstblad op de velden, terwijl de gevoelstemperatuur boven het kunstgras de 25 graden celsius oversteeg. Onder deze omstandigheden leed VR1 de eerste nederlaag van het seizoen, 3-0 voor Ter Leede. Schoot Daan Tuerlings Wartburgia 1 in de slotfase in veilige haven tegen Castricum, lees het verslag.

foto Frank van Paridon
En in het zonnetje op Texel beschouwt Jan hoe de 35+3 het rapaille van Eendracht aan de kant schoof.
Verder geen nieuws te melden en daar het bestuur alleen nog per nieuwsbrief communiceert heb ik ook geen aankondigingen om te verspreiden. De nieuwe brief schijnt er overigens binnenkort aan te komen, als de 15 vrijwilligers er ten minste onderling een beetje uitkomen...


KYUNG

Razend snel in het veld. Groot in het bal afpakken. Kyung. Zijn naam geeft precies de snelheid weer waarmee hij zich verplaatst in de verdediging van de oude mannen.
Kieeee-OENG!!!!
Vaak te bezichtigen op de velden van Wartburgia. Daar scheurt ie rond.
-Vleesch


GEZOCHT LEIDER VR2
Gezocht leider ( M/V) gezocht voor prestatiegericht vrouwenteam ( VR 2) van ASV Wartburgia Amsterdam. Vind je het leuk om, samen met de trainer / coach een vrouwenelftal te begeleiden. Je zorgt dat alles op en top geregeld is, zodat het team zo goed mogelijk en op een zo hoog mogelijk niveau kan presteren. ASV Wartburgia is een gezellige, sportieve club, waar iedereen welkom is, en waar het vrouwenvoetbal serieus wordt genomen. Wil je hiervoor inzetten?
Wat vragen we van je:
- begeleiden van een team bij uit en thuis wedstrijden( dus iedere wedstrijd aanwezig zijn)
Concrete taken zijn:
- bij uit wedstrijden team aanmelden in bestuurskamer, en onze club vertegenwoordigen;
- thuiswedstrijden tegenstander zo nodig wegwijs maken bij onze club;
- zorgen dat sportlink goed is ingevuld en gecheckt;,
- zorgen dat de wedstrijdkleding aanwezig is (uit en thuis),
- zorgen dat ballen meegaan, en pionnen,
- regelen van reiskosten onderling als team met eigen auto naar een uitwedstrijd rijdt;
Heb je vragen, of wil je nog iets meer weten, laat dit mij dan weten via dames@asvwartburgia.nl


GEZOCHT ASSISTENT SCHEIDSRECHTER VR2
Een assistent scheidsrechter (vlagger)( M/V) voor een prestatiegericht vrouwenteam( VR  2) van ASV Wartburgia Amsterdam. Vind je het leuk om, als assistent scheidsrechter een wedstrijd te begeleiden?. En heb je ervaring als “vlagger”. zodat het team zo goed mogelijk en op een zo hoog mogelijk niveau kan presteren. ASV Wartburgia is een gezellige, sportieve club, waar iedereen welkom is, en waar het vrouwenvoetbal serieus wordt genomen. Wil je hiervoor inzetten? Heb je vragen, of wil je nog iets meer weten, laat dit mij dan weten via dames@asvwartburgia.nl


MERCHANDISING
Altijd al in hippe Wartburgia kleren willen lopen? Een stoere cap, modieuze trui of de Warry onesie??? Dan zoeken we jou om dit te verwezenlijken! Lijkt het je leuk om een echte Wart-merchandise-lijn op te zetten, neem dan contact met ons op. Ervaring is handig maar zeker niet vereist. Je krijgt steun van het bestuur! Stuur ons een berichtje via bestuur@asvwartburgia.nl!


VAN HET BESTUUR
Zoals aangekondigd willen we meer mensen activeren dingen te doen voor onze vereniging. Een eerste stap hiervoor is communiceren wat dan de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Daarom hebben we een website gebouwd: http://wartburgia-vrijwilligers.esy.es . Hierop is de eerder gecommuniceerde volledige structuur terug te vinden op de pagina 'Organisatie'. Als je op een taak klikt vind je hier meer informatie over. Nog niet voor alle taken is de informatie volledig gevuld, maar dat komt nog in de komende weken. Natuurlijk blijft dit slechts een voorzet en kunnen taken nog veranderen, verschuiven, etc. Maar hopelijk geeft het voldoende beeld van de mogelijkheden en wordt je enthousiast over een taak. In totaal zijn het aardig wat taken, bewust, want 'vele handen maken licht werk'. Het zijn dan ook niet hele tijdrovende taken. Dus neem even een kijkje op de site, kijk of er iets voor jou bijzit of dat je een taak ziet waar je wel iemand voor weet en laat het weten via het aanmeldformulier of een mailtje naar het bestuur. Je voetbalt immers bij een vereniging (de mooiste club van allemaal.... ) en zit niet bij een sportschool! Voor nu staan alle taken nog op 'open'. Natuurlijk zijn er wel al wat mensen die taken op zich nemen of hebben aangegeven interesse te hebben. In de komende weken worden de helden die al een taak invullen of gaan invullen voorgesteld.

de bevindingen van de brainstormsessies zijn terug te vinden in het WEBARCHIEF, seizoen 2016-2017.