sponsors


PROGRAMMA 17 NOVEMBER
veld 1 (kunstgras):
11:30 Wartburgia 2 - DVVA 4
13:30 Wartburgia 45+ - Muiderberg 45+
15:30 Wartburgia VR5 - WVHEDW VR3

veld 2:
13:00 Wartburgia 35+3 - Amstelveen 35+1

veld 3 (kunstgras):
12:30 Wartburgia 7 - Sloterdijk 5
14:30 Wartburgia VR3 - Faja Lobi KDS VR1
16:30 Wartburgia VR35+1 - WVHEDW VR35+1
16:30 Wartburgia VR35+2 - Assendelft VR35+1

SCHEIDSRECHTERS
ROLF: Wart 45+
EWALD: VR5
KYUNG: VR35+2
ALEX: Wart 7
WILLEM: 35+3, VR35+1

uitwedstrijden:
14:30 HCSC 1 - Wartburgia 1
17:00 AFC 9 - Wartburgia 3
14:30 JOS/W'graafsmeer 5 - Wartburgia 4
10:30 DVVA 12 - Wartburgia 5
15:00 Swift 10 - Wartburgia 6
13:30 Zeeburgia 8 - Wartburgia 8
15:00 Schoten 35+1 - Wartburgia 35+2
15:00 DTS Ede VR1 - Wartburgia VR1
14:30 IJFC VR1 - Wartburgia VR2
12:30 IJsselmeervogels VR1 - Wartburgia VR4
17:00 Swift VR2 - Wartburgia VR6


AFGELASTINGEN:
www.sportparkenamsterdamoost.nl.


KANTINEDIENST
17 november
10:30 - 15:00 Wartburgia VR35+1
15:00 - 18:00 Wartburgia 7

24 november
10:00 - 13:00 Wartburgia 1
13:00 - 18:00 Wartburgia 6

1 december
09:45 - 13:30 Wartburgia 8
13:30 - 18:00 Wartburgia 3
Bij LANDELIJKE afgelasting gaan de kantinediensten niet door. In ALLE ANDERE GEVALLEN gaan de kantinediensten wel door (oa omdat VR1+2 niet onder West 1 vallen)

afsluitploeg


NIEUWSBRIEF
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan .
Als je de nieuwsbrief niet ontvangt kan het zijn dat deze in je spam filter terecht komt. Voeg dan bestuur@asvwartburgia.nl toe aan je contacten.
Voor alle nieuwsbrieven, bezoek het
NIEUWSBRIEFARCHIEF


TRAININGSSCHEMA 2018
Het trainingsschema geldend voor het seizoen 2018/2019


Steun de club door te webwinkelen via deze link


BAALDAGEN
Baaldagen kunnen van september t/m 4 maart worden opgenomen. Een baaldag kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur vòòr het betreffende speelweekend worden aangevraagd. Daarna kan alleen in overleg met de tegenstander de wedstrijddatum worden aangepast. Door de week
is alleen Veld 2 beschikbaar i.v.m. trainingen.


VvW ZOEKT !!
De Stichting Vrienden van Wartburgia bestaat inmiddels 6 jaar. In deze tijd hebben we  veel ervaring opgedaan met het aantrekken van sponsors. Het blijkt een heel creatief proces waar
je zoveel of zo weinig tijd in kunt stoppen als je zelf wilt. Wilde plannen met de sky als the limit tot en met het beheren van een gedegen boekhouding maken dit vrijwilligerswerk daarom uitdagend, spannend  en leerzaam tegelijk.
Heb je inspiratie, lef en doorzettingsvermogen? Sluit je dan aan bij ons, je bent meer dan welkom want hoe meer zielen hoe meer sponsors! Via een email vriendenvanwartburgia@gmail.com of gewoon door ons in de kantine aan te spreken.
-Lenette van Buren en Marlijn KossenGratis website teller

TUSSENBALANS
Zo halverwege november is het eens tijd om een tussenbalans op te maken. De meeste teams hebben zo'n kwart van de competitie erop zitten. Wie moeten we in de gaten houden als potentiële kanshebbers voor een titel. Te beginnen op het hoogste niveau, de Topklasse, waar VR1 na weer een overwinning zich keurig handhaaft in de hoogste regionen van de ranglijst. Zaterdag volgt de krachtmeting met de koploper DTS in Ede.
De achterstand van Wartburgia 1 bedraagt slechts 2 punten, afgelopen zaterdag stuitte het team in de beker op eerste klasser Scherpenzeel, lees het verslag. De kampioenen van vorig jaar, Wartburgia 2 en 45+, zijn dit seizoen middenmoters. En dat geldt voor het gros onze elftallen, bijvoorbeeld Wartburgia 4, lees het verslag.
Het zijn de derde elftallen die we dit jaar in de gaten moeten houden. Wartburgia 3 speelt allerlei zwaarbevochten overwinningen bij elkaar en heeft nu evenveel verliespunten als de koploper. VR3 is als ieder jaar weer bijzonder competitief en staat weer bovenaan. De allergrootste kanshebber op de titel is 35+3, maar ja, die jongens spelen dan ook in een competitie ver onder hun niveau, lees Jan.


ELINE KEET

Blessure Keet.
Daar zit ze, beetje beteuterd. Minstens een seizoen uit de roulatie. Rottig voor haar, maar helemaal sneu voor de liefhebber van de kruip door sluip door beweging.
Bal kwijt? O nee ze heeft ‘m nog. Dat werk. En het duurt dus nog wel even voor we dat gerommel weer kunnen aanschouwen.
Helaas.
Voor ander gerommel kunnen we gelukkig nog altijd gewoon bij Wartburgia terecht. Daar doen we het dan maar mee.
Sterkte Eline.
-Vleesch


MATERIAALHOK NIET SAFE
Helaas verdwijnen er spullen uit het materiaalhok, daarom wordt de sleutel voor de aanvoerders weggehaald. Voortaan kan iedereen aan Dewa vragen het hok te openen. Selectieteams hebben wel een sleutel.


GEZOCHT LEIDER VR2
Gezocht leider ( M/V) gezocht voor prestatiegericht vrouwenteam ( VR 2) van ASV Wartburgia Amsterdam. Vind je het leuk om, samen met de trainer / coach een vrouwenelftal te begeleiden. Je zorgt dat alles op en top geregeld is, zodat het team zo goed mogelijk en op een zo hoog mogelijk niveau kan presteren. ASV Wartburgia is een gezellige, sportieve club, waar iedereen welkom is, en waar het vrouwenvoetbal serieus wordt genomen. Wil je hiervoor inzetten?
Wat vragen we van je:
- begeleiden van een team bij uit en thuis wedstrijden( dus iedere wedstrijd aanwezig zijn)
Concrete taken zijn:
- bij uit wedstrijden team aanmelden in bestuurskamer, en onze club vertegenwoordigen;
- thuiswedstrijden tegenstander zo nodig wegwijs maken bij onze club;
- zorgen dat sportlink goed is ingevuld en gecheckt;,
- zorgen dat de wedstrijdkleding aanwezig is (uit en thuis),
- zorgen dat ballen meegaan, en pionnen,
- regelen van reiskosten onderling als team met eigen auto naar een uitwedstrijd rijdt;
Heb je vragen, of wil je nog iets meer weten, laat dit mij dan weten via dames@asvwartburgia.nl


MERCHANDISING
Altijd al in hippe Wartburgia kleren willen lopen? Een stoere cap, modieuze trui of de Warry onesie??? Dan zoeken we jou om dit te verwezenlijken! Lijkt het je leuk om een echte Wart-merchandise-lijn op te zetten, neem dan contact met ons op. Ervaring is handig maar zeker niet vereist. Je krijgt steun van het bestuur! Stuur ons een berichtje via bestuur@asvwartburgia.nl!


VAN HET BESTUUR
Zoals aangekondigd willen we meer mensen activeren dingen te doen voor onze vereniging. Een eerste stap hiervoor is communiceren wat dan de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Daarom hebben we een website gebouwd: http://wartburgia-vrijwilligers.esy.es . Hierop is de eerder gecommuniceerde volledige structuur terug te vinden op de pagina 'Organisatie'. Als je op een taak klikt vind je hier meer informatie over. Nog niet voor alle taken is de informatie volledig gevuld, maar dat komt nog in de komende weken. Natuurlijk blijft dit slechts een voorzet en kunnen taken nog veranderen, verschuiven, etc. Maar hopelijk geeft het voldoende beeld van de mogelijkheden en wordt je enthousiast over een taak. In totaal zijn het aardig wat taken, bewust, want 'vele handen maken licht werk'. Het zijn dan ook niet hele tijdrovende taken. Dus neem even een kijkje op de site, kijk of er iets voor jou bijzit of dat je een taak ziet waar je wel iemand voor weet en laat het weten via het aanmeldformulier of een mailtje naar het bestuur. Je voetbalt immers bij een vereniging (de mooiste club van allemaal.... ) en zit niet bij een sportschool! Voor nu staan alle taken nog op 'open'. Natuurlijk zijn er wel al wat mensen die taken op zich nemen of hebben aangegeven interesse te hebben. In de komende weken worden de helden die al een taak invullen of gaan invullen voorgesteld.

de bevindingen van de brainstormsessies zijn terug te vinden in het WEBARCHIEF, seizoen 2016-2017.