SEIZOEN 2014-2015

NIEUWE SPONSOR: YELLOWBRICK

Bij Wartburgia is het nog steeds gratis parkeren met je auto, maar dat kan binnenkort wel eens gaan veranderen, aldus Emmy Huiskamp, al jaren voorhoedespeelster in Dames 3 en tevens Marketing Manager van Yellowbrick. In die functie is ze een 3-jarig sponsorcontract aangegaan met Wartburgia.  Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf met inmiddels 30 medewerkers. Yellowbrick past bij Wartburgia omdat het meedenkt met haar leden, een no nonsensbeleid voert en maatschappelijk een bijdrage wil leveren. Yellowbrick maakt het betaald parkeren namelijk heel erg gemakkelijk. Met 1 telefoontje of via de app (droog en easy vanuit je auto) start je de parkeertijd, en stop je em later weer. Je betaalt niet meer teveel, je hoeft nooit meer te zoeken naar een werkende parkeermeter, je hoeft nooit meer in de rij te staan, nooit meer door wind en regen geplaagd te worden, en je hoeft nooit meer naar de meter te rennen om er pecunia bij te gooien. Een uit-wedstrijd is geen probleem, bricken kan in heel Amsterdam en nog eens in dik 100 gemeenten in Nederland. Emmy:”Het mooiste is als we straks bricken als werkwoord toegevoegd zien in de Dikke van Dale”. Maar laten we eerst maar eens gaan beginnen bij Wartburgia! Op www.yellowbrick.nl lees je precies hoe je je moet aanmelden. Extra actie: als je je registeert gaat er €4 van de €10 eenmalige registratiekosten naar Wartburgia als je  bij de registratie actiecode: ASVWARTBURGIA invoert.


SEIZOEN 2013-2014

TOERNOOI TITANEN

Van de afgelopen club evenementen hier het beeldmateriaal van de MixSix en foto's van de Tarzan

DOLLE BOEL OP 'DE TARZAN'

er werd ook nog gevoetbald...

meer foto's van dit festijn

ZATERDAG 31 MEI: MIXSIX TOERNOOI

Een uitermate geslaagde dag. Beleef hier het verdere beeldmateriaal.

Alweer het zoveelste mix- uitje. Trotse ouders met getalenteerde meiden en jongens, nog trotsere opa’s met kinderen en kleinkinderen en natuurlijk jong geluk, fris en fruitig zich bewijzend. Stralend weer en goede muziek en niet te vergeten de waterijsjes van inkoper Vleesch. En de sangria van Hendrik Verhagen, clubman pur sang. Veel oude bekenden, kortom een feest van herkenning. Robbie en zijn meisjes en natuurlijk Dewa koto missie als ondergewaardeerde, maar o zo belangrijke, waren wederom een succesformule. Het Wartburgiagevoel deed me goed; jammer dat sommige te druistige mannen zo weinig oog hadden voor de spelers met ingekochte handicaps. Ruimte geven aan al die leuke enthousiaste kids, die ongetwijfeld doodmoe om 20.00 uur on- gedoucht in hun mandjes liggen heb ik te weinig gezien. Ook een nare blessure gezien, Juan Mank afgevoerd naar de spoedeisende hulp waar zijn uit de kom geschoten pink weer op de juiste plek gezet is. Jeu de Boule zal hij bij ons jaarlijkse uitstapje moeten vergeten, maar hij kan er ook niet veel van. Kortom..een geweldige dag en ik hoop dat ik niet de enige ben die blij is lid van Wartburgia te zijn en hoop op 6 september een boel creatieve medeleden te mogen toejuichen op het open podium.

Uw steeds slechter lopende linksback , Leen van Netten.


HEREN 1 UITGESCHAKELD VOOR PROMOTIE

Zoals gevreesd door menig deelnemer aan het aanstaande MixSix toernooi, zijn de spelers van de selectie zaterdag beschikbaar. Een ruime nederlaag viel de mannen ten deel. Onze huisfotografe was ter plaatse.


NOG ÉÉN OPEN TRAINING DAMESTALENT 28 MEI

Wartburgia is op zoek naar talentvolle voetbalsters/keepsters om de selectie van vrouwen 1 en 2 te komen versterken. Lees verder.


ZATERDAG 31 MEI: MIXSIX TOERNOOI

Op 31 mei gaan we weer MixSixen! Doe ook dit jaar weer mee aan het leukste toernooi van het jaar. Schrijf een team in met collega's, vrienden, familie, kids opa en teamgenoten. Gezelligheid staat voorop! Muzikale omlijsting wederom door onze top DJ Stefan.
Schrijf je nu in via: WartMixSix@gmail.com
Nog even de regels: 7 tegen 7 op een half veld. Minimaal 2 vrouwen, kinderen of veteranen in het veld. Maximaal 2 selectiespelers in het veld!


MIXSIX: GEZOCHT AANVULLING BARPERSONEEL

Zaterdag 31 mei is het MixSix, een geweldige dag met voetbal en vaak nog een gezellige avond.
Deze avond is mogelijk mede door vele vrijwilligers die achter de bar willen staan voor een uurtje of zelfs willen afsluiten op deze avond.
Nu hebben we nog niet genoeg mensen om deze avond te vullen, dus wil je helpen achter de bar of afsluiten stuur dan even een email naar Alexandersitters@gmail.com
Zo kunnen we er met z'n allen voor zorgen dat het een geslaagde dag wordt.


GEZOCHT OUDERWETSE PROGRAMMA-MAKER

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar iemand die de wedstrijdboekjes van onze Topklasser dames 1 en onze verse kampioen Dames 2 (straks 1e klasse spelend) samenstelt. Lees verder.


DAMES 2 GRIJPT NAAST BEKER, HEREN 1 VERLIEST

In een prachtige ambiance bij Lemeervogels, groots opgezet, 6 finales, vele bekers en toeschouwers, luide muziek. Dames 2 heeft heel goed gespeeld, kwamen met 1-0 voor, vlak voor rust maakte VVIJ gelijk, lullig moment. VVIJ speelt al 1e klasse en naar verluidt ook nog in nacompetitie voor hoofdklasse, maar dat zagen we er dus niet aan af. Ook het grootste gedeelte van de 2e helft was voor onze dames, maar helaas weer vlak voor tijd een tegengoal. Dus verloren (onder toeziend oog van de nieuwe trainer), maar dit belooft heel veel goeds voor volgend jaar! Heren 1 heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie, uit bij BVV '31, verloren met 2-1. Zaterdag volgt op Drieburg de terugwedstrijd, waar de mannen zeker niet kansloos zijn. Verder nog een zeer opmerkelijk gegeven, V3 heeft het seizoen afgerond zonder één enkele afgelasting, voor iedere betrokkene een unicum.


DAMES 2 KAMPIOEN!

Het zal de aanwezigen zaterdag op drieburg niet zijn ontgaan, na dames 4 fotos, heeft ook dames 2 zich de titel toegeeigend. Dit heugelijke feit met fraai beeldmateriaal geillustreerd.


ZATERDAG 10 MEI BESLISSINGSWEDSTRIJD WARTBURGIA HEREN 1

Aanstaande zaterdag vind het op naburige terrein van De Meer (!) de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 4e klasse plaats, tussen ons eerste heren elftal en de buren van TABA 1. Aanvang 17:00 uur.


ZATERDAG DE FRANSEN OP BEZOEK

Zaterdag 10 mei is er een wedstrijd tussen de Fransen uit Hyeres en een samengeraapt zooitje van Wartburgia. Een aantal van ons gaat in juni naar Frankrijk om in Hyeres een toernooi spelen. De wedstrijd begint om 15:00 uur en na afloop maakt Gerrie een 3-gangen menu

WIE WORDT DE NIEUWE WEDSTRIJDSECRETARIS?

Verleden jaar heb ik al aangegeven dat ik ga stoppen als wedstrijdsecretaris en dat ik graag een nieuwe wedstrijdsecretaris zou willen inwerken. Tot nu toe is het nog niet gelukt een opvolger te vinden terwijl ik toch echt per 1 oktober ga stoppen. Het zou toch mooi zijn als binnenkort  iemand  bereid is om mijn functie over te nemen. Het mogen er ook twee  zijn, zodat je de taken goed kan verdelen.


KOMEND SEIZOEN VETERINNENVOETBAL!

De doelgroep is speelsters die dreigen te stoppen en oud-speelsters
die toch wel weer willen gaan voetballen. Het is als aanvulling op de
bestaande teams. Teams kunnen zich als geheel aanmelden, maar we
zorgen ook dat individuele dames zich ook kunnen aanmelden en zoals
bij zomeravondvoetbal gewoon kunnen aansluiten om lekker te ballen.

Speelsters binnen de club kunnen zich bij Afke van da6 melden.

Opzet:
- 7 tegen 7 op half veld
- 2 x 35 minuten
- wedstrijden tweewekelijks op zaterdag(middag)
- onbeperkt wisselen
- geen buitenspel
- één speelster van onder de 35 in het veld toegestaan
- thuisspelend team regelt scheidsrechter(s) en materiaal

DAMES 4 KAMPIOEN
fotos


DAMES 4 KAMPIOEN

d4 kampioen

12 APRIL

H1 heeft goede zaken gedaan door uit met 9-0 te winnen, en mede koploper TABA heeft gelijkgespeeld. In theorie kan H1 zaterdag 3 mei kampioen worden, maar dan moet TABA punten laten liggen. Anders komt er een beslissingswedstrijd.
H3 3-3- gelijk, D1 helaas 0-2 verloren, Fortuna Sittard was te sterk.
H4 heeft 4-3 gewonnen, na lange tijd weer eens winst!
D6 1-3 verloren. V2 verloren en weer interne perikelen (2-5)
H5 2-2 gelijk, en voor de tweede keer  dit seizoen een ambulance op het veld. Eerst Danny (iets met knie/menisucs) en nu Bram (gebroken enkel??), heren sterkte (ook namens de tegenstander VVGA).
D2 wint weer, 2-0, nog steeds aan kop!
D5 verloren van een team dat al kampioen was, 7-1 geloof ik. uw verslaggever van dienst
Monique

5 APRIL

Er is veel gebeurd. De Dames werden kampioen in de zaal. Heren 1 won van de koploper. Bert maakte een onvervalste hattrick bij veteranen 1. De zon scheen. De andere uitslagen waren niet om naar huis te schrijven. Al met al toch een heel fijne dag bij Wartburgia.
Zie de foto's


GEEN BEKERSTUNT TEGEN ZWOLLE

Voor de 1/8 finale van de KNVB Beker ontving Wartburgia eredivisionist PEC Zwolle. Na een goede start van de tweede helft van de competitie zou nu een echte krachtmeting plaatsvinden. Een goed moment om te bepalen hoe Wartburgia ervoor staat. Het was afwachten in hoeverre de voorspelde harde wind van invloed zou zijn op het spel van beide ploegen.De eerste schietkans in de wedstrijd was voor Linda Bos. Vanaf iets buiten het 16-metergebied ging haar schot net links naast de goal. Halverwege de 1e helft komt Wartburgia goed weg nadat een mooie achterwaartse bal van PEC Zwolle op de lat komt in plaats van in het net. In de 40ste minuut maakt Wartburgia een overtreding op PEC Zwolle op ongeveer 20 meter van het doel. De goed genomen vrije trap door Judith Frijlink verdwijnt via onderkant lat in de goal, het is 0-1 voor PEC Zwolle. Buiten enkele hoekschoppen en vrije trappen, levert de eerste helft verder weinig spectaculaire momenten op. Wartburgia kan niet goed in het eigen spel komen door het snelle spel van PEC Zwolle en heeft moeite met de harde wind in de rug. Toch is het niveauverschil tussen de ploegen niet erg groot.

In de rust komt Sien van der Schouw in de ploeg voor Alexandra Baarda. Wartburgia begint goed aan de 2e helft en is even de bovenliggende partij. Er is een kleine kans voor Anouk Wisse, maar zij wordt helaas teruggefloten voor buitenspel. In de 55ste minuut wordt Sien van der Schouw via een mooie combinatie in de diepte gestuurd. Zij geeft de bal voor op Shanon Molleman, die de bal half raakt waardoor de keeper de inzet makkelijk kan keren. De daarop volgende counter van PEC Zwolle loopt gelukkig voor Wartburgia goed af. In de 62ste minuut komt een voorzet van PEC Zwolle via een mooie combinatie in het 16-metergebied. Het lukt Wartburgia niet om de bal weg te werken en plaaggeest Judith Frijlink is er als de kippen bij om de bal in de goal te schieten, de 0-2 voor PEC Zwolle. In de 72ste minuut komt een kopbal van PEC Zwolle tegen de paal en wederom komt Wartburgia goed weg. In de eindfase van de wedstrijd zijn er nog een aantal kleine kansen over en weer, maar niet dusdanig noemenswaardig dat daar een scoringskans uit voorkomt.

Al met al een wedstrijd waarin Wartburgia een stunt uit de strijd had kunnen slepen, maar waarbij PEC Zwolle uiteindelijk de verdiende winnaar is. Dank aan alle supporters voor de aanwezigheid en de sponsoren voor de prijzen waar velen blij mee gemaakt zijn in de loterij.


ZATERDAG BEKERTOPPER TEGEN PEC ZWOLLE

Dames 1 speelt zaterdag om 14:30 op sportpark Drieburg, de bekertopper tegen PEC Zwolle, uitkomend in de Beneleague. Aangezien de pot gepland staat op veld 3, zal deze onder alle weersomstandigheden (sneeuw daargelaten) zeker doorgang vinden. De toegang tot ons sportpark is gratis, kom in grote getale deze zeer interessante wedstrijd bekijken.


ALV VERPLAATST NAAR WOENSDAG 12 FEBRUARI

Door ziekte van onze financiele kopstukken afgelopen woensdag is de algemene ledenvergadering verzet naar woensdag 12 feb, same place, same time. Waarschijnlijk zal de agenda iets worden omgegooid, eerst financieel gedeelte, daarna commissies, eindigend met Nieuwbouw.

Wij hopen dat er nu meer mensen aanwezig kunnen zijn.


DAMES 1 BEKERT VERDER

Na de 2-0 overwinning op RKHVV, nu op 15 februari thuis tegen PEC Zwolle.

verslag dames 1 van 18 januari jongstleden.


UITSLAGEN 25 JANUARI

Zelden vertoond, alle thuiswedstrijden in winst omgezet.

V2 – Tos Actief 1           2 – 1
V1 – TABA 4                 2 – 1
H3 – NFC 3                   6 – 3
H5 – Geinburgia 2          6 – 0
H7 – RKAVIC 6             6 – 4
D4 – Marken 1               2 – 1
D6 – DVVA 2                 3 – 2
Tos Actief 1 – D5           7 – 0
VVC 8 – H8                   5 – 3
Fort.W’veer 1 – D1         2 – 4
Fort.W’veer 2 – D2         0 - 5


HEREN 1

h1
Vernieuwde Heren 1 eindelijk op de foto. Thnx heren.

29 JANUARI ALGEMENE LEDENVERGADERING

Woensdag 29 januari om 20.30 uur in de kantine, met als onderwerpen wanbetalers en sancties, de nieuwbouw, maar natuurlijk ook de gebruikelijke onderwerpen zoals gewoonlijk.

VOORBESPREKING BETREFFENDE FINANCIERING (VER)NIEUWBOUW.

Een week voor de ALV willen we voor de leden die belangstelling hebben voor de financiële aspecten van de (ver)nieuwbouw een avond organiseren waarbij de achtergronden van de financiering van onsproject besproken zullen worden. Gezien de importantie willen we daarvoor een speciale avond organiseren ook al omdat we denken dat tijdens de ALV dit onderwerponder tijdsdruk onderbelicht zal blijven.
Het is van belang dat de leden binnenkort in een buitengewone ledenvergadering een geïnformeerde beslissing kunnen nemen over de financiële consequentiesvan de bouwplannen.Wat kost het ons als lid als alles fout loopt? Hoe ziet een optimistisch scenario eruit? Wat zijn de te verwachten huurinkomsten van de partners? Hoe groot zijn de kasstromen p.j.? etc.
We zullen zoveel mogelijk informeren envragen beantwoorden en wel op:

WOENSDAG 22 JANUARI OM 20:30u IN DE BESTUURSKAMER


WISSEL

Na ruim acht seizoenen stop ik met het bijwerken van de website. Ik heb het met veel plezier gedaan, maar het klad begint er een beetje in te komen en dus is het tijd voor verjonging.
Rocky, van vets 3 neemt het stokje over. Mails voor de website dus alleen nog maar naar redactie@asvwartburgia.nl en niet meer naar mijn prive-adres. Veel succes Rocky, ik hoop dat je het met net zoveel plezier gaat doen als ik het gedaan heb.

Marian


21 DECEMBER GROTE PUBQUIZ-FINALE

pubquiz

Deze heren organiseerden de eerste Wartburgia-pubquiz. Grote klasse. Goede vragen, mooie presentatie, prima kleding, fantastische prijzen, heerlijke hapjes, goede muziek en veel gezelligheid. Een topidee en nog betere uitvoering. Heel erg bedankt.

(VER)NIEUWBOUWPLANNEN

Op de valreep van 2013 een bericht van onze voorzitter over de nieuwbouwplannen. Teveel om hier neer te zetten, dus even doorklikken voor het hele verhaal. HEREN 1

h1
Vernieuwde Heren 1 eindelijk op de foto. Thnx heren.

ZATERDAG 16 NOVEMBER

Verslag van Dames 1 van 9 november
Foto's


d6

h3

Uitslagen 16 november

D1 – RKHVV                       1 – 2
D2 – DVVA 1                      2 – 0
D3 – DSS 1                          1 -  2
D4 – ZSGO/WMS 1         7 – 0
DVVA 4 - D5                       4 – 6
D6 – Buitenboys 1           1 – 1
Jong Holland 3 – H2        0 – 4
H3 – Devo´58 3                 2 – 4
H4 – WVHEDW 14           1 – 3
VVC 7 – H8                         4 – 2
V1 – Giram 1                     4 – 1
Buiksloot 1 – V2               1 – 6
AMVJ 1 – V3                      5 – 1

ZATERDAG 9 NOVEMBER

ZATERDAG 9 NOVEMBER WARTBURGIAFEEST

Het is zaterdag weer bal in de kantine. Vooral als jij komt.
 

 

 

 

 

 


WARTBURGIA 2 NOVEMBER 2013

Mooi beeldverslag van D1

 


WARTBURGIA 26 OKTOBER 2013

verslag van D1
Foto's
WARTSKI

hier
WARTBURGIA 19 OKTOBER 2013

verslag van D1
Foto's
19 OKTOBER PUBQUIZ

Komende zaterdag, 19 oktober, is alweer de 3e voorronde van de Wartburgia Pubquiz. Ook deze ronde zijn er weer plaatsen te verdienen voor de Grote Finale op 21 december.
We beginnen weer om 20:00u!
Meedoen? Hier alle info.

WARTBURGIA 12 OKTOBER 2013

h5


WARTBURGIA 28 SEPTEMBER 2013

dames 1

Dames 1 gaat maar door met winnen. Deze week won het met maar liefst 5-0 van de beloftes van Twente. Goed bezig girls. verslag

Bij de mannenteams ging het minder goed. Daar waren behoorlijk wat personele problemen, terwijl veteranen 1 met 9 extra man stond. Het kan verkeren. De problemen werden overigens deels opgelost door wat dames op te stellen bij H3 en Vet2. Een primeur bij Wartburgia in een officiele wedstrijd?

De foto's

Uitslagen
V2 – Geuzen/M´meer 2: 0 – 0
D1 – ATC´65 1: 5 – 0
D3 – De Meer 1: 3 -  0
H3 -  Sp.Martinus 2: 0 – 10
H2 – ZCFC 3: 3 -  6
V1 – Muiderberg 2: 5 - 3
H4 – DWS 2: 3 - 6
BlauwGeel 1 – D2: 0 - 2
FcPortugal 2 – V3: 1 -  2
ZCFC 1 -  D4: 1 -  8
SDW 1 – H1: 3 – 3 gestaakt

moeder
Inzending van Marlijn: 'voetballende moeders'

vets3
monique bij vets 3

marlijn bij h3
Marlijn bij H3

vets1foto's
verslag dames 5

Heren 1

vets3

WARTBURGIA 14 SEPTEMBER 2013

marja

DE DAMESSELECTIE
d1

d2


WARTBURGIA 24 AUGUSTUS 2013

Geen frisbeesdeze week, wel wedstrijdje tussen de vets onderling en dames 1 tegen Terleede 1/2 (Topklasse kampioen 2012-2013). Gelijk het grote werk dus voor onze dames, die dit jaar ook weer in de Topklasse spelen.
Carola probeerde e.e.a. uit in deze partij, waarmee het eindigde in een 0-3 verlies.

Uit werden enkele bekerwedstrijden gespeeld:
Overbos 1 – D2: 0-7 
VVIJ 1 – D3: 3-0
DEVO’58 – H1: 2-2
Foto's


KOP
ondertitel

tekst!