INTERVIEW DESIRE
Seizoen '17/'18 zal mijn vierde seizoen worden als teamlid èn aanvoerster van VR6 (voorheen D7).

3 seizoenen geleden werd ik getipt door mijn beste vriendin (ook spelend bij Wartburgia) over een nieuw team dat werd samengesteld. Ervaring was geen vereiste, motivatie en gezelligheid wel en laten dat nou mijn tweede en derde naam zijn ;-)

Lid worden van een (voetbal)vereniging was mij een grote stap, ik had nog nooit op een vereniging of teamsport gezeten. Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt dus de makkelijkste manier om contact te leggen (voor mij althans) was achter de bar springen en biertjes tappen. En inderdaad, ik kwam in een warm bad terecht. Wartburgia is een mooie club met fijne mensen, diversiteit, openheid en een ongedwongen sfeer.

Je kunt niet zeggen dat ik in gouden tijden ben binnengekomen en mijn team heeft nog niet in een normale kleedkamer mogen douchen.... Maar mijn motto is: 'if you don't like it, change it'.
Daarom heb ik de bestuursfunctie Horecazaken geaccepteerd. Ik vind het superleuk om mee te gaan werken aan het behouden van die 'sfeer' en dat 'gevoel' waar iedereen zo gek op is, maar dan wel met wat dikke punten op de 'i' en vette strepen door de 't'.

Ik kijk uit naar de aankomende tijd en hoop dat zoveel mogelijk leden (opnieuw) gemotiveerd raken! 
Uiteindelijk zijn we allemaal lid geworden van een vereniging, niet van een sportschool en moeten het met zijn allen doen!