DAGSLUITING

13 mei 2017

Alweer een voetbalseizoen voorbij, voor mij persoonlijk het 53ste en vandaag als second hand doelverdediger tegen mijn principes toch maar het gat opgevuld, maar niet het doel gedicht en de ballen naast de goal waren het ergste, onder het in mijn ogen steeds lagere afscheiding, rechtte ik wel mijn rug, maar Jezus wat een hindernis.

Dacht even dat ik in de epiloog zat en maar eens moest nadenken over een erehaag / afscheidswedstrijd a la Henk Verhagen,  met cadeaus, erelid en mijn altijd dreigende linkervoet in de  HALL of FAME vlak voor de entree onzer nieuwe clubgebouw,….nee dus Bertil Zegerius, daar is inmiddels geen spaan meer van over en geruimd met Wartburgiasteen ,maar nog altijd een Fenix uit de as herrezen en met inmiddels volgelingen, ook zij die nog bewegen , is het op 13 juni alweer een jaar gelden dat “Heb je het lekker bij me ? “,: Vuile pisnicht”” “Heeft je vrouw geluld? Ons aller  Gerrit Kleefman,kind van de club ,chef kok , intrigant, klein hartje,lieve jongen , uitvinder van de “Golfkoffer “ en het nieuwe” nose” logo voor New York,nog steeds niet uitgestrooid,Leon kunnen we de Urn meenemen naar De Ardennen,dan wel inmetselen gelijk de Non van Monza in een van de vele nog niet gedichte spouwmuren van ons clubgebouw?

Dit alles gemeld te hebben denk ik “Scheit “… we gaan door, ik weet zeker dat het volgende seizoen ik iedereen zoek speel en Bertil bevrijdt van zijn Fenix en tegen heel  Wartburgia kan zeggen ….

Als een levende Fenix zal het altijd fijn zijn  lid te zijn van Wartburgia!

 

Oh ja , we hebben verloren.

Leen van Netten.