INDIAN SUMMER

Veteranen 45 +, moet eigenlijk zijn 60 en een beetje, walsen als verheven gelukkige Legerdesheilssoldaten voor de 3e keer op rij over tegenstander heen.
Zo, dat gezegd hebbende, heb ik genoten van de Moniquesquad op veld 1, met een met nummer 15 spelende blondine die veegde, sleurde en vermeurde, niets ontziend de tegenstandsters tot figuranten degraderend; helaas duurt een wedstrijd  tot het laatste................... en kwamen de tegenmeiden terug tot 4-4 ,waarna wij het veld in mochten en helaas moest ik constateren dat dezelfde meiden meer dan gezellig, nadat ik met maatje Jan, gewisseld in de rust, plaats wilden nemen op  "onze skybox ", wijzende op het verdwenen bordje "opstaan voor iemand misstaat niemand " , slechts een jongedame reageerde en vroeg.."wat bedoelt u?
"Helemaal niets, sorry, ik zocht slechts contact en zal wel een stukje schrijven over 4-4 en toch zoveel plezier,.....daar moeten wij tegen spelen en niet op 3 januari 2017, maar zo snel mogelijk; immers een winning team snoert, arrogant als we zijn graag deze dames de mond en mogelijk in verbond een/ twee / drie heftige mixteams einde seizoen, gezamenlijk in de Wartburgiayaccuz iklussend de laatste hand leggen aan de "Gerrit" Brulle " Kleef " Arena, neem ik maar een Lachouffe en denk met lijf en geest gaat het nog steeds goed en ben blij lid te zijn van Wartburgia.
Voor op in de strijd en altijd bereid ............uw  bescheiden linksback met meer bereik dan alleen de linkerkant, Leen van Netten.

Oh ja, Alex Sitters is unaniem de man of the Match en het was lekker weer.
Lang leve de Kraakbeweging en Dewa hoera!